Festvåning

LOKALHYRA
I lokalhyran ingår bord, stolar och städning. Priset varierar beroende på antalet gäster i lokalen. Max antal personer är 250 stycken. En förutsättning för att hyra lokalen är att personal, dryck & mat tas igenom oss.

0-50 gäster 3.500 kr
51-100 gäster 5.800 kr
101- 200 gäster 7.500 kr

Vi har även paketpriser med lokal,mat & dryck maila oss för förslag.

Vår Fest lokalen finns vid Roslagstull/Brunnsviken.

Om ni är ute efter någon annan lokal så hjälper vi självklart till att leta en lämplig lokal för er fest.
FESTVÅNINGEN
Vår festlokal rymmer upp till ca: 200 personer minglandes eller stående middag, Antal för sittande vid bord är upp till 130personer.

Vid mingel liknande fester kan ni utan problem var upptill 200 personer.

Vid sällskap mellan 200-350 ”minglandes”går det att kontakta oss så kollar vi av för att tillgå biutrymmen med modern atmosfär direkt i anslutning till restaurangen.
VINKURS & MIDDAG
Vi håller i en vinkurs med en sommelier innan ni njuter av en härlig trerätters middag. Antal för kursen 20 personer & uppåt. Kursen sker i våra lokaler. Kontakta oss för prisuppgifter & menyer.
FÖRETAGS ARRANGEMANGET
När ni på företaget skall ha ett evenemang eller ”liknande”.
Såsom Invigning av nya lokaler, Konferens, Middag, Julfest, Kund inbjudningar, Produktlansering och minimässor, Team Building etc. listan kan göras lång.
BRÖLLOP
Det här är din, dina partners, er familj och släkts dag, och allt ska fungera perfekt. Det är också vårt mål och därför lägger vi ned mycket tid på planering innan bröllopsfesten går av stapeln. Det här är en dag då allting skall vara underbart.

Ni bestämmer självklart vilken mat vi ska servera på er stora dag, men det kan vara svårt att bestämma sig då en bröllopsfest ska få många olika karaktärer att må bra. Hur klassiskt skall bröllopet vara? Fördrink & sittande middag, eller lätta upp det formella en aning & utgå ifrån en buffé? Kanske är kusinerna vegetarianer eller syskonbarnen laktosintoleranta? En buffé passar flera smaker och är flexibla för olika krav & det kan kännas skönt med en bensträckare & mingla lite vid buffébordet innan det är dags för att umgås med bordspartnern. Vi modifierar självklart menyn så att den passar just ditt bröllop och ditt sällskap. Glöm bara inte att det är du och din partner som ska firas, och varför inte festa till med mer exklusiva råvaror som du drömt om så länge…

Mat och vin i fin harmoni. Tillsammans med vår sommelier bestämmer du vilka fördrinkar, viner och drycker som passar till din bröllopsmeny.

Vi vill att du ska få den bästa avrundningen på middagen innan dansen börjar. Vi på Fågelängens catering gör nytänkande och läckra efterrätter. Titta gärna på våra dessertförslag eller kontakta oss för fler idéer. Om du önskar en bröllopstårta samarbetar vi med Riddarbageriet i Stockholm. De är proffs på bröllopstårtor!
+ Läs vidare om vår serveringspersonal eller inspireras av våra förslag på bufféer, förrätter och varmrätter!
Kontakta oss gärna så bokar vi ett möte och går igenom förslag på upplägg till ert Event.

Öppettider

Vardagar 09:00 - 16:30
 
Sommarstängt i Juli 1/7 - 5/8 Stängt
 
Kontoret är bemannat 07:00-18:00